Rüyada Telefon Görmek Ve Konuşmak
Rüyada Telefon Görmek, Telefon mutluluk verici haberlere ve güzel olan olaylara delalettir. Umut veren ve sevineceğimiz şeyler duymaya, amirlerden övgü dolu sözler işitmeye, terfi almaya işaret eder. Ayrıca bazı rüya tabircilerine göre Rüyada Telefon Görmek kişinin arkasından sürekli dua eden, onun hayrı için sürekli desteleyen ve hiç yalnız bırakmayan bir kişi mevcuttur.
Rüyada Telefon İle Konuşmak
Rüyada telefonla konuştuğunu gören kişi eninde sonunda hep hayalini kurduğu ve duymak istediği sözleri duyacaktır. Müjdeli bir haber alınacak yada sevindirici bir olay ile karşılaşılacaktır.
Aynı zamanda zenginliğe, bolluğa, çok kısa bir zamanda kazanılacak maddi ve manevi güce ve dünya malına delalettir.
Rüyada Telefon Çalması Neye Yorumlanır
Rüyada telefon çalması çok kısa bir zamanda içerisinde hallolacak bir müşküle işarettir. Fakat olayın başlaması ve sonuçlanması çok kısa bir zaman içerisinde olacak ve çok çabuk çözüme kavuşacaktır.
Bu rüyayı gören kişinin devlet kapısında bir işi varsa çok kısa bir süre içerisinde sonuçlanacak ve refaha kavuşacaktır.
Rüyada Telefonun Kırılması
Rüyada telefonun kırılması çok iyi yorumlanmaz. Kişinin girdiği bir işyerinde yada girdiği bir sınavda başarısız olacağına yada alacağı bir haber karşısında üzüleceğine ve bundan sonraki hayatını etkileyen bir konu hakkında düşündüklerini başaramayacağı anlamına gelmektedir.
Ayrıca rüyada bir kişinin telefon numarası görmesi ve o numarayı araması ise şans, kısmet ve uğur anlamındadır ve mutlu bir hayat geçirilmesine yorumlanır.
rüyada telefon konuşuyorum acaba ne dir
Ruyamda cezaevinden telefon lå aradigini gordum telefoni kayinvaldem acti konustu ve tartisti ve kayinvaldem agladi
telefında hayde gidecez diye haber aldım
Sevdginin sana kizmasini gormek ne anlama geliyo
Ben akssm ruyamda bir yesillik icinde bayir findik bahcemizden amca ogluna telefon ettim tufek alda g burada guzem av kusu evelik var vuralim diye çağırdim ama gelmedi telefonu usulca kapadi …bunun anlami nedir
Rüyamda vefat eden bir yakınım telefonda bana menzile git diyor aradığın huzuru işimin açılacağını dedi
İsmim İbrahim ben iki aydan beri eşimle ayrı yaşıyoruz rüyamda hep beraber evde oturuyoruz disarda yağmur yagiyor ve. Eşim bana temiz gömlek ve birde pantolon verdi bu rüyayı bana yorum yaparmisiniz